Daily Archives: Apr 30, 2019

We can't let history be forgotten.

Ende nuk ka ngritje të aktakuzave, Specialja po vazhdon intervistimet

Gjykata Speciale ende nuk i ka ngritur aktakuzat e para, ndërkohë intervistimet janë duke vazhduar. Së fundi, Gjykata Speciale ka ftuar Mendim Dakën, njërin nga...

BE, 14 për qind e punonjësve në 2018 janë të vetëpunësuar

Rreth 32.6 milionë qytetarë të Bashkimit Evropian (BE) të grupmoshës nga 15 deri 74 vjeç në vitin 2018 ishin punëtorë të vetëpunësuar. Të dhënat e...

Szijjarto: BE duhet të tregojë respekt për Turqinë

Ministri hungarez i Punëve të Jashtme dhe i Tregtisë së Jashtme, Peter Szijjarto, tha se Bashkimi Evropian (BE) duhet të tregojë respekt për një...

Stamboll, fillon një nga panairet më të mëdha botërore të industrisë së mbrojtjes

Në Stamboll sot filloi Panairi Ndërkombëtar i Industrisë së Mbrojtjes (IDEF) e cila bie në një nga takimet më të mëdha të përfaqësuesve të...

Zvizdiç: Jemi kundër vizatimit të çfarëdo kufijve të rinj në Ballkan

Kryesuesi i Këshillit të Ministrave të Bosnjë e Hercegovinës (BeH) Denis Zvizdiç deklaroi se vendi i tij për dallim nga fqinjët, nuk dëshiron të...

Turqi, raport në gjuhën angleze për gjendjen e jashtëzakonshme

Një raport i detajuar i masave të marra nga Turqia pas tentimit të dështuar për grusht shteti në vitin 2016 është publikuar në gjuhën...