Daily Archives: Apr 20, 2019

We can't let history be forgotten.

Deutsche Welle: Çfarë synon opozita e re në Shqipëri?

Parlamenti i Shqipërisë ka 2 grupe të reja parlamentare. “Grupi Parlamentar Demokratik” duket se parashikon shndërrimin në një forcë të re politike të djathtë....

Gjendet arka e shekullit të XIV, zbuluesit mahniten nga ajo që gjejnë brenda

Një arkë e shekullit të 14-të që përmbante më shumë se 550 monedha ari të rralla dhe argjendi që potencialisht ka vlerë 150 mijë...

Kolapsi në sistemin gjyqësor, KLGJ jep “hua” gjykatësit

Drejtësia në vend është në kolaps. Pas gjykatës Kushtetuese dhe asaj të Lartë, janë gjykatat e rretheve gjyqësore dhe Apelet, të cilat po funksionojnë...

Krijohet për herë të parë në botë zemra e printuar 3D!

Projektohet me sukses duke përdorur një printer 3D, një zemër e plotë e mbushur me qeliza, enë gjaku, barkushe dhe çdo gjë tjetër. Shpresohet...

Apple plane për ditën e Tokës, zgjeron programet e riciklimit!

Me afrimin e shpejtë të ditës së Tokës, Apple ka treguar planet për evenimentin, ka lëshuar raportin për ambientin në 2019 dhe ka njoftuar...

Festa e luleshtrydhes, Klosi: Promovojmë fermerët, nxisim vizitorë

Të njohur për prodhimin e luleshtrydhes fermerët e zonës së Frakullës festojnë për të tretin vit radhazi festën kushtuar këtij fruti. Në festën e luleshtrydhes...