Daily Archives: Apr 3, 2019

We can't let history be forgotten.

Kujdes nga çamçakëzi, shkakton probleme tek nofulla!

Sheqeri i cili gjendet tek disa çamçakëzë është një përbërje që shkakton probleme për shëndetin e dhëmbëve prandaj duhet të keni kujdes dhe ta...

Mos pini ilaçe, kjo është lëvizja e parë që duhet të bëni kur sëmureni!

Me ndryshimin e stinëve, sëmundjet më të zakonshme si përshembull gripi, janë më të pranishme në radhët e njerëzve. Dhimbje trupi ose koke, të dridhura,...

Mpirja e këmbëve, paralajmërim i këtyre sëmundjeve të rënda!

Mpirja e pjesëve të trupit shumë shpesh lidhet me simptoma të problemeve shëndetësore. Njohja e simptomave dhe sëmundjeve që i shkaktojnë ato është shumë e...

Mbrojtja nga virozat e pranverës. Mjekët: Ajrosni shtëpinë, jo antibiotikë!

Pranvera nuk është stina më e favorshme për personat e ndjeshëm ndaj alergjive. Shmangia e vendeve kolektive si dhe vendet me pluhura dhe lule, është...

Doktorët paralajmërojnë, Fortnite po ndikon si droga tek fëmijët!

Profesionistët e shëndetësisë kanë folur për ndikimin që luan Fortnite në fëmijët – duke krahasuar natyrën e saj me drogat madje me atë të...

Depresioni postpartum, zbulohet medikamenti; është i shpejtë dhe efikas!

Është miratuar medikamenti i parë kundër  depresionit postpartum, një çrregullim serioz që prek një në nëntë  femra pas lindjes. Format e tij janë të...