Daily Archives: Mar 31, 2019

We can't let history be forgotten.

Numërohen 88.95 të kutive, Rezultatet e deritanishme të zgjedhjeve në Turqi!

Numërohen 88.95 të kutive, Rezultatet e deritanishme të zgjedhjeve në Turqi! Rezultatet mund ti ndiqni drejtpërdrejt në faqen e AA-së edhe në gjuhën shqipe. – http://secim.aa.com.tr/#sq

Erdogan: Zgjedhjet e radhës në vendin tonë do të jenë në qershor të vitit 2023

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka deklaruar se Turqia zgjedhjet e 31 marsit i ka përfunduar brenda një pjekurie demokratike. "Populli ynë edhe një herë...

Erdogan: Turqia zgjedhjet i ka përfunduar brenda një pjekurie demokratike

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka deklaruar se Turqia zgjedhjet e 31 marsit i ka përfunduar brenda një pjekurie demokratike. "Populli ynë edhe një herë...

Numërohen 72.37 % e kutive, Rezultatet e deritanishme të zgjedhjeve në Turqi!

Numërohen 72.37 % e kutive, Rezultatet e deritanishme të zgjedhjeve në Turqi! Rezultatet mund ti ndiqni drejtpërdrejt në faqen e AA-së edhe në gjuhën shqipe. –...

Blindohet Elbasani, kontrolle të befasishme në makina dhe biznese

Në orët e para të mbrëmjes të se dielës, Elbasani është blinduar nga prania e forcave policore në të gjithë hapësirën ku shtrihet qyteti....

Bletërritësi i Bulqizës: Do shumë mund, por lodhja ia vlen

Arjan Zogu është një ndër bletërritësit më të vjetër të Bulqizës. Sot ai ka rreth 300 koshere në fshatin Valikardhë. Për Arjanin, rritja e...