Daily Archives: Mar 13, 2019

We can't let history be forgotten.

Sfida më e re në internet nxit njerëzit të pastrojnë vendet që vizitojnë dhe të mbledhin mbeturinat

Jetojmë në një kohë kur çdo ditë krijohet ndonjë sfidë e re në internet, kryesisht në Instagram, e megjithatë jo të gjitha këto “nisma”...

Volkswagen mbyll deri në 7000 vende pune

Prodhuesi gjerman i automjeteve Volkswagen AG ka paralajmëruar se në katër vitet e ardhshme do të shkurtojë deri në 7000 vende pune. Gjiganti i industrisë...

Bien shitjet e iPhone

Shifrat konfirmohen edhe nga vet kompania që ka publikuar shumë më pak të ardhura për këtë fillim vit. Shitjet e telefonit iPhone duke se kanë...

Vezët për diabetikët/ Mënyra më e mirë për nivelet e sheqerit

Vezët janë një ushqim me nivel të ulët karbohidrates dhe indeks të ulët glicemie. Kjo i bën ato një burim shumë të mirë proteine...

Kompjuterët Kuantikë do ndryshojnë mënyrën si bota përdor energjinë

Pajisjet e ndërlidhura fshehin një sekret të madh. Ato përdorin shumë energji. Sa herë të përdorni telefonin, kompjuterin apo televizorin inteligjent për të aksesuar...

Partneri i Ferrarit zbulon krijimin më të ri në fushën e supermakinave (Foto)

Çdo prodhues i respektuar automjetesh ka departamentin e tij të dizajnit. Por, kur duhet ndihmë shtesë, orientim, apo edhe thjesht frymëzim, atëherë hyjnë në...