Daily Archives: Mar 8, 2019

We can't let history be forgotten.

29 shkelje, FIFA mbyll merkaton e Çelsit deri në vitin 2020

Çelsi kishte kërkuar në FIFA që të pezullohej dënimi i dhënë nga qeveria e futbollit botëror, e cila kishte ndëshkuar blutë e Londrës, duke...

Champions League, UEFA ndryshon rregulloren e shortit!

Ndryshim që do të nisë që nga short i ardhshëm, që do të hidhet të premten e 15 marsit në Nion dhe do të...

Ushtaraket shqiptare dalin në festë – FOTO

Ministrja e Mbrojtjes ka mbledhur për të festuar së bashku 8 Marsin, një pjesë prej femrave në uniformë. Përmes një statusi në Facebook, ajo i...

Ligji dhe Platforma për dialogun fuqizojnë Ekipin negociator

Miratimi i Ligjit dhe Platformës për dialogun me Serbinë nga ana e Kuvendit të Kosovës, sipas analistëve politikë nuk pritet të sjellë ndonjë ndryshim...

Hoti: Ligjin për dialogun do ta dërgojmë në Kushtetuese!

LDK po konsideron se Ligji për dialogun që u miratua në Kuvend është kundërkushtetues. Shefi i Grupit parlamentar të LDK-së, Avddullah Hoti, në rtv21, tha...

Përse nuk po implementimet marrëveshja për ligjërimin e imamëve në burgjet e Kosovës!

Që nga maji i vitit të kaluar kur është nënshkruar marrëveshja në mes të Ministrisë së Drejtësisë dhe BIK-ut, vetëm në katër burgje janë...