Daily Archives: April 10, 2018

Netanyahu kërcënon palestinezët.

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, ka kërcënuar palestinezët në Gaza me shënjestrim të drejtpërdrejt nëse ata përpiqen ta dëmtojnë shtetin e tij. “Kemi një parim të hapur dhe të qartë të cilin e përsërisim gjithnjë, e ai ës ...