Daily Archives: April 3, 2018

Ndizet lufta tregtare BE-SHBA.

Bashkimi Europian (BE) dhe SHBA-të kanë ngritur nivelin e kërcënimeve, përfshirë edhe sektorin e automjeteve që është kritike për tensionet tregtare të cilat nisën me vendosjen e tarifave doganore për produkte të ndryshme në mënyrë t ...